Her kan du læse om skolens hverdag, se billeder og elevproduceret materiale.
Du er velkommen til at følge bloggen og skrive en kommentar. Tak for besøget!

22 September 2015

9. kl. i USA (15.-24. september 2015) - DAG 7-8

Vi nyder det stadig 'over here in the US'... New York er fantastisk! ;o)

Så fik vi vores unge mennesker retur fra værtsfamilierne. Det var såååå dejligt at se dem igen - vi blev helt 'høje' af det! ;o) De havde allesammen haft nogle helt fantastiske oplevelser med værtsfamilierne - og meget forskellige oplevelser! Glæd jer til at høre om det! ;o) Skolebesøget var også spændende og på mange måder ganske anderledes, end det vi er vant til, både hvad angår interiør og undervisningsform.

Herefter kørte vi til "Indian Head" - et gammelt indianerreservat, hvor vi skulle bo i hyggelige små hytter, lave bål om aftenen og river rafte tirsdag formiddag. Super godt - og dejligt med noget natur og ren luft til lungerne. ;o)

Nu er vi så blevet indlogeret på et super lækkert hotel efter en masse shopping. Pengene er fløjet over diskene, og jeg ved slet ikke, hvor mange sko vi er oppe på i nyindkøb, hvis vi talte dem alle, men CHOK - det er mange!!! ;o) Man skulle tro, at pigerne var de største shoppere, men jeg er ret overbevist om, at drengene er ganske godt med... hvis ikke de i løbet af dagen direkte har overhalet pigerne? Hmm... hvem skulle have troet det? ;o)

I morgen aften tager vi flyveren hjem! Vi håber at komme til lufthavnen uden problemer og vilde forsinkelser. Paven gæster jo New York de næste par dage, så det kunne måske godt give lidt tumult, men vi håber det bedste - og kører af sted i god tid mod lufthavnen. 

Vi har haft det helt fantastisk, men vi glæder os stadig helt enormt til at se jer alle igen! ;o)



På skolebesøg lidt nord for New York!


Fuldstændig som man kender det fra filmene - med alle de farvede 'lockers' på gangene. Rigtig sjovt at se! ;o)


Spørgetime med rektoren for deres 'High School' - Alletiders! ;o) Vi sluttede af med at give skolen en gave for deres gæstfrihed!


Foran skolen - inden afrejse! Sikke en oplevelse - især fordi, de fleste af vores elever fulgtes med deres 'værts-søskende' i skole. Det var simpelthen alletiders! ;o) TAK til skolen og alle de gæstfrie familier! ;o)


Så gik turen til "Indian Head", hvor vi skulle overnatte i små, hyggelige hytter! Aaaah, skønt med natur og frisk luft.


De hyggelige 6-mands hytter vi boede i - og man kan også se bagenden af vores to store, flotte 12-personers Vans. Nice! ;o)


Glade elever efter en god river rafting tur på Delaware River! ;o)


- Og de sidste skal vi da også lige have med! ;o) Tjek lige naturen! Whau... ;o)


Den hyggeligste aften foran bålet og med flodens brusen i baggrunden. Stemningsfyldt - og lige som vi havde drømt om! ;o) I hytterne var der elektriske brændeovne, så vi havde det lunt og godt om natten... kunne godt mærke, at vi var kommet lidt nord på, og graderne var dalet lidt ifht. New York. Så snart vi kørte sydpå igen, var det endnu engang varmt og solrigt. NY, we love you! ;o)

No comments:

Post a Comment