Her kan du læse om skolens hverdag, se billeder og elevproduceret materiale.
Du er velkommen til at følge bloggen og skrive en kommentar. Tak for besøget!

20 September 2015

9. kl. i USA (15.-24. september 2015) - DAG 5-6

10 dage i New York.... Aaaah, det er skønt! ;o)

Inden vi forlod NYSUM, tog vi lige et gruppebillede foran Hovedindgangen - se nedenfor! ;o) Herefter var det en 2 1/2 times køretur for at komme til Six Flags (forlystelsesparken) lidt nord for NY - en dejlig køretur med smuk udsigt. Vi nød at se alle de grønne arealer, skov, bakket terræn osv.

Six Flags var super sjovt - og med mange vilde rutschebaner! Uh-ha... mor her passede på rygsækkene, mens ungdommen (+ Stefan og Anne) skreg i vilden sky i rutschebanerne! ;o)

Efter en vellykket dag med masser af afslapning, grin og sus i hår og mave - gik turen videre mod Germantown, hvor vi skulle møde værtsfamilierne. Der var sat danske flag op ved indkørslen til skolen, hvor vi mødtes, og det gav et rigtig godt førstehåndsindtryk: Vi var ventet og meget velkomne! Dejligt, dejligt! Søde familier stod klar til at tage de unge mennesker med hjem og hygge, snakke og tage dem med på sightseeing dagen efter. Fantastisk!

Mandag morgen mødes vi alle igen ved skolen, og skal være med nogle timer sammen med de amerikanske 'host siblings'. Hvor er det godt, vi glæder os! ;o)


Et sidste farvel til NYSUM!


I bilerne - på vej mod Six Flags. Ju-biii!!! ;o)


Six Flags, here we come! ;o)


Alle pigerne tog lige en stribe vilde rutschebaner efter hinanden. De er seje! ;o)


De farvestrålende bygninger i Six Flags!


Nok den vildeste af alle rutschebanerne - og den er for stor til at gengive her! ;o) Hjæææælp! ;o)

No comments:

Post a Comment